Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet

Jobba hos oss

Hos oss finns stora möjligheter att växa och utvecklas. Att forma din egen och andras framtid. Skapa växtkraft genom idéer och kapital. Förändra, förbättra och förverkliga. Öppna nya dörrar och stänga gamla. Välkommen att jobba hos oss!

Som Sparbank har vi inga enskilda ägare utan ägs i princip av våra kunder. När andra banker tänker på aktieägare - tänker vi på vår hembygd. Sparbanksidén är att hjälpa människor att förverkliga sina ideér genom en sund privatekonomi, stimulera till sparande och se till att bankens pengar kommer till nytta för orten och därmed bidra till lokalsamhällets utveckling.

 

Ivetofta Sparbank grundades 1905 och är en fristående Sparbank. Förutom privatpersoner har vi många små och medelstora företag, föreningar samt lantbruksföretag som kunder. Banken har huvudkontor i Bromölla och ett kontor i Näsum. Vi erbjuder via våra kontor fullservice inom bank och försäkring och arbetar för att vara det självklara valet av bank för de som bor och verkar i vårt verksamhetsområde, Bromölla kommun

Spontanansökan

Just nu har vi ingen utannonserad tjänst, men du är välkommen att skicka ditt CV och personliga brev till oss.

 

Spontanansökan